Nå Kan Du Laste Ned Nye Windows 10

Avhengig av din Windowsversjon, se etter oppdateringene tidligere nevnt. Høyreklikk på disse, og klikk “Hide update”. Dette vil gjøre at Windows Update ikke vil laste ned disse oppdateringene på nytt. Endelig har Microsoft laget et operativsystem som fungerer slik vi ønsker og gir oss mulighetene vi alltid har ønsket oss. Kurset gir en oversikt over funksjonene og mulighetene, og lærer deg hvordan du kan tilpasse Windows 10 til ditt bruk.

  • Miljøgebyret er fastsatt i Avfallsforskriften.
  • Bakdelen er at Windows vil bruke ørlite mer minne, men fordelen er at eventuelle problemer isoleres til hvert enkelt vindu.
  • Hvis du har lastet ned iTunes fra nettstedet til Apple, går du videre nedenfor.
  • Deretter skriver du “Diskopprydding” og trykker på programmet som heter diskopprydding.

Nedenfor kan du se hvordan meldingen ser ut i den engelske versjonen. Maskiner som kjører på Windows 10 vil også kunne oppgraderes gratis til 11, så lenge de tilfredsstiller noen minimumskrav som Microsoft har satt. Få ekspertveileding, ressurser og trinnvise instruksjoner for å finne veien til skyen. Produktregistrering Motta forbedret støtte ved å registrere ditt produkt. Vi er ikke eksperter på å skrive, eller å forklare. Vi prøver selvfølgelig vårt beste, men det er ikke alltid like lett å nå ut til alle. Herfra må du holde shift på tastaturet, samtidig som du trykker start på nytt.

God It

Du vet, kjenninger som Paint, Kalender, E-post, Film og TV, Været og flere. Mange bruker imidlertid aldri disse appene, og foretrekker programmer som er mer funksjonsrike eller har et annet design til å hjelpe seg med de samme tingene. Frem til nå har en simpelthen måtte lære seg å overse Microsoft-appene, for de har vært som limt fast i systemet. Det du vil legge aller best merke til i mai-oppdateringen er at brukergrensesnittet har endret seg. I fjor fikk Windows 10 en såkalt mørk modus, mens nå introduserer Microsoft en lys modus. Denne gjør menyer, vinduer og grafikk lysere og lettere. Til og med skrivebordsbakgrunnen er blitt lysere.

Intune -maskiner ved UiO er innstilt til å rulle utfunksjonsoppdateringen 90 dager etter Microsoft publiserer den nye versjonen. Det er en trinnvis oppdatering av Windows-produkter windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/msvcp100 som inneholder feilrettinger og sikkerhetsproblemløsninger, men ikke inneholder noen nye funksjoner. AGS IT-partner har et mål for øye – å være den beste IT-partneren for små og mellomstore bedrifter. Vi ser at segmentet 1-50 brukere ofte er for små og blir overlatt til seg, selv av de store IT-aktørene.

Windows 7

Du kan også laste ned oppdateringer ved å først klikke på “Windows Update”-menyen, og deretter merke oppdateringer, for så å klikke på “Download only”-ikonet til venstre. Da laster du ned oppdateringen uten å installere med en gang. For noen kan denne muligheten være veldig praktisk. I juli overasket Windows med å annonsere at den neste versjonen av operativsystemet var på vei. Oktober og fra og med da, vil versjonen komme ferdiginstallert på alle nyere datamaskiner. Sannsynligvis har du harddisken full av midlertidige filer som bare tar opp masse plass.