Windows 10 Uppdateringsinformation

På den här sidan har vi samlat länkar till program som kan vara till hjälp vid lösning av olika slags problem. Kontakta vårt kundcenter för mer information, teknisk support, hjälp med reklamationer och mycket mer. Detta är ett sätt att hitta information om en okänd Enhet. Hittar man inte rätt information kan man prova alternativen nedan. Nu kan du söka på Leverantörens namn och Enhetens modell för att ladda ner specifika drivrutiner för enheten.

Hur uppdaterar jag drivrutiner för windows 10

Här kan du välja exakt de komponenter du vill ha så att datorn är 100% anpassad till din användning. Du kan uppgradera till snabbare processor, kraftfullare grafikkort, mer minne eller mer lagring. Vår PC-byggare visar bara komponenter som är kompatibla med varandra, så här kan du välja fritt. NVIDIA Reflex ger dig den ultimata överhanden. Få den lägsta latensen Den bästa lyhördheten. Driven av GeForce RTX 30-serie GPU-er och NVIDIA G-SYNC-spelskärmar. Nå dina mål snabbare, reagera snabbare och öka precisionen genom en revolutionerande uppsättning tekniker för att mäta och optimera systemets latens i tävlingsinriktade spel.

Installationen känner av att datorn varit aktiverad tidigare och aktiverar den återigen av sig själv. Klicka på Använda det här verktyget för att uppgradera datorn till Windows 10 och läs under Steg 5, andra punkten.

Författare Version Datum Visi System Ab 20 2009 03 30

Oftast startar installationen automatiskt. Dock kan du ibland få upp nedanstående meddelande (även om du använder ett USB-minne för att installera Windows). Gör här precis som texten säger och tryck ned valfri tangent för att starta installationen. Att komma in i BIOS/UEIF görs på lite olika sätt på olika datorer.

Om du gör en kategorisökning kommer du automatiskt till supportsidan för den valda produkttypen. Skriv produktens modellnummer i sökfältet eller gör en kategorisökning på produkten. Klicka här för att se hur du hittar produktens modellnummer. Du väljer sedan “Välj drivrutinsprogramvara som redan finns på datorn”.

  • På den här sidan har vi samlat länkar till program som kan vara till hjälp vid lösning av olika slags problem.
  • Högerklicka nu på det tomma utrymmet och välj Ny enkel volym (alternativt Formatera om alternativet finns tillgängligt).
  • Om du behöver programvara, hårdvara, drivrutin eller fast programvara för uppdateringen, vänligen se här.

Du kan uppdatera till den senaste drivrutinen med ett enda klick – utan att du behöver lämna datorn. Det finns såklart massor med olika guider på internet som beskriver hur man ska uppdatera drivrutinerna till datorn, på ett korrekt sätt. Denna guide har för avsikt att skapa förståelse för hur du installerar nya drivrutiner på ett korrekt Ricoh drivrutiner sätt.

Guide Webbsidor I Studentportalen Innehåll Uppdaterad: 2014

Om du INTE uppdaterar med den här versionen är risken att grafikkretsen från Intel inte körs korrekt. Det kan ge grafikfel, skärmen slutar fungera eller annat otyg. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.